Wie ben ik?

Welkom bij Mukta!

 

Hallo, ik ben Veerle en ik hou van het leven en van reizen.

Er valt overal wat te ontdekken, ook over jezelf!

 

Volop nieuwsgierig naar alles wat met voeding te maken heeft én omdat ik  kan genieten van lekker en gezond eten en koken, studeerde ik voor voedingsdeskundige- diëtiste. 

Hierna maakte ik mooie reizen naar prachtige landen met fascinerende culturen en leerde nieuwe kruiden, specerijen en eetwijzen kennen. Hoe verrijkend! En hoe deugdzaam voor mijn lijf!

 

Mijn innerlijke zoektocht naar rust, liefde en zelfvertrouwen en mijn liefde voor India leidden me rond mijn dertigste naar mijn eerste yogaklas.

Het leek wel een beetje vakantie: rust en ruimte, tijd voor jezelf, ...  En het deed ook iets meer, dieper vanbinnen: een klikje, een vonkje.

 

Backpackend door Azië ontdekte ik de deugden van therapeutische massages en acupressuur. De Oosterse geneeskunsten lieten me niet meer los!

Zo begon ik 11 jaar geleden aan mijn Shiatsu-traject. Shiatsumassage is een krachtige helende massagekunst uit Japan. Door druk met de vingers, handen, ellebogen, knieën wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en worden energieblokkades opgeheven. Je lichaam ontspant en hervindt zijn evenwicht. Gedachten en emoties worden mee beïnvloed. Shiatsu is immers een holistisch systeem: lichaam, geest en ziel zijn één! 

Opleidingen massagetherapie, Reiki, docent kinder-/ tieneryoga en Do-In Yoga volgden en ik blijf me gretig bijscholen. 

Dit lichaamswerk ondersteunt mezelf op alle vlakken in mijn leven.

Met een rugzak vol inspiratie wil ik jou graag begeleiden op jouw unieke pad, jouw 'Do-In'!*

 

Warme groet, Veerle 

 

* Do-In : de reis naar binnen

 

Er is geen eindpunt aan de mogelijkheden die er zijn, het is een continu doorgaand proces van groei