Wie ben ik?

Welkom bij Mukta!

 

Hallo, ik ben Veerle en ik hou van het leven en van reizen.

Er valt overal wat te ontdekken, ook over jezelf!

Volop nieuwsgierig naar alles wat met voeding te maken heeft én omdat ik kan genieten van lekker en gezond eten en koken, studeerde ik voor voedingsdeskundige- diëtiste.

Hierna maakte ik mooie reizen naar prachtige landen met fascinerende culturen en leerde nieuwe kruiden, specerijen en eetwijzen kennen. Hoe verrijkend en hoe deugdzaam voor lichaam en geest.

Mijn innerlijke zoektocht naar rust, liefde en zelfvertrouwen en mijn liefde voor India leidden me rond mijn dertigste naar mijn eerste yogaklas.

Het leek wel een beetje vakantie: rust en ruimte, tijd voor jezelf, ... En het deed ook iets meer, dieper vanbinnen: een klik, een vonkje.

Backpackend door Azië ontdekte ik het diep helend vermogen van therapeutische massages en acupressuur. De Oosterse geneeskunsten lieten me hierna niet meer los.

Zo begon ik 12 jaar geleden aan mijn Shiatsu-pad. Shiatsumassage is een krachtige helende massagekunst uit Japan. Door druk met de vingers, handen, ellebogen, knieën wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en worden energieblokkades opgeheven. Je lichaam ontspant en hervindt zijn evenwicht. Gedachten en emoties worden mee beïnvloed. Shiatsu is immers een holistisch systeem: lichaam, geest en ziel zijn één!

Opleidingen massagetherapie, Reiki, docent kinder- en tieneryoga en Do-In Yoga volgden. Ik blijf me ook graag verdiepen en bijscholen.

Bezig zijn met lichaamswerk ondersteunt mezelf op alle vlakken in mijn leven.

Ik hou ervan deze ervaringen en kennis met anderen te delen. Het is een waar geschenk.

Met een rugzak vol inspiratie wil ik jou graag begeleiden op jouw unieke pad, jouw 'Do-In'!*

Warme groet, Veerle

 

* Do-In : de reis naar binnen

Er is geen eindpunt aan de mogelijkheden die er zijn, het is een continu doorgaand proces van groei